Rólunk | Meshlin – The Next Material

1426873872-21201

Rólunk

A kompozit anyagokról manapság – elsősorban – a mesterségesen előállított anyagok jutnak az eszünkbe, pedig, a kompozit szerkezetek évmilliók alatt kifejlődve a természetben is megtalálhatók. Például a természetes fa szerkezete (erős cellulóz szálak + kemény lignin), vagy az emberi és állati csont (erős, lágy kollagén + kemény, de törékeny apatit) is alapvetően kompozit szerkezetű. Valószínű, hogy az első, emberi kéz alkotta kompozit a vályogtégla, ami agyagból és növényi rostból áll (általában szalma, pelyva, törek).
A szálerősítéses műanyagokat a múlt század 60-as éveitől kezdve alkalmazzák az ipar számos területén.

A Meshining Engineering Kft. tulajdonosai 2014-ben alapították a Meshlin Composites Zrt.-t, azzal a céllal, hogy szendvics szerkezetű kompozit lapok (konstrukciós és dekorációs panelek) területén meghatározó szereplője legyen a kompozit iparnak.
Fejlesztői tevékenységünket a természetes anyagok minél szélesebb körű használatában, valamint a gyártmányok tűz-, és vízállóságának javítása irányában határoztuk meg. Ennek eredményeképpen számos biológiailag lebomló, környezetbarát terméket gyártunk.
Törekszünk a felhasznált anyagok természetes jellegének megőrzésére, valamint igyekszünk biztosítani a gyártmányaink sokoldalú használhatóságát és hosszú élettartamát.

Tudj meg többet a Meshlin-ről
MESHLIN - THE NEXT MATERIAL

Ajánlat kérése

Amennyiben kitöltötte a korábban letöltött táblázatot, vagy egyszerűen érdeklődni szeretne, az alábbi űrlap kitöltésével gyorsan kapcsolatba tud lépni velünk!